Afternoon tea

High Teas & High Wine

 

Classic High Tea

Gezellig met elkaar genieten van onze Classic High Tea, een driegangenmenu met sandwiches, een soepje, vers gebakken scones en zoete hapjes toe. Daarbij kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan smaken biologische thee van ‘De Santpoortse Verleiding’. Ter afsluiting bieden wij u een drankje naar keuze aan.

€ 19,00 p.p.

 

Late High Tea

De Late High Tea is speciaal voor de namiddag: van 14:30. Ook deze High Tea bestaat uit drie gangen. Bij de vers gebakken scones en zoete hapjes serveren we uw favoriete, biologische thee. Daarna krijgt u hartige taart met een drankje naar uw smaak. En ter afsluiting zetten we u graag nogmaals een drankje naar uw keuze voor met wat gemengde noten.

€ 21,50 p.p.

 

High Wine

Voor liefhebbers van wijn bieden wij van 14:30 uur een High Wine arrangement aan. Eerst geniet u van een proeverij van zoete hapjes met thee of koffie, gevolgd door hartige taart geserveerd met een heerlijk glas wijn (wit, rosé of rood) of een ander drankje naar keuze. Bij uw tweede glas wijn (of ander drankje van uw keuze) serveren we heerlijke, luxe smeersels met knapperig vers brood.

€ 21,50 p.p.

 

Reserveren voor de High Teas en High Wine: minimaal 24 uur van tevoren, vanaf 2 personen. Ook kinderen zijn hierbij van harte welkom.

Wilt u met een grote groep van een van onze High Teas of de High Wine komen genieten, dan passen we met plezier het arrangement aan uw persoonlijke wensen aan.