IMG_0183

Tuinontwerpen

Lany heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van zonnige en schaduwrijke tuinen, dakterrassen en balkons. Of u nu een ontwerp voor een kleine of een grote tuin wenst, met romantische hoekjes of in overzichtelijke klare lijnen, zij zorgt er op creatieve wijze voor dat elk seizoen in uw tuin een belevenis wordt.

Het geheim van het succes van haar tuinontwerpen is dat zij oor en oog heeft voor uw persoonlijkheid en een harmonieus evenwicht tussen de sfeer van uw huis en uw tuin beeldend vormgeeft. Daarbij wordt er uiteraard rekening mee gehouden of u wel of geen zin of tijd heeft om uw tuin te onderhouden.
 
UW EIGEN PARADIJS

Een tuinontwerp van ‘Laantje Tuinen’ creëert de plek waar u zich in de buitenlucht op uw gemak voelt, waar u kunt relaxen, peinzen of eten, waar u kunt genieten. Uw eigen paradijs bij huis, zo geraffineerd en luxueus of zo eenvoudig en ongedwongen als u wilt.

Verhuist u naar een nieuwe woning of wilt u uw huidige tuin op de schop nemen met een nieuw plan? Neem dan telefonisch contact op met ‘Laantje Tuinen’ of loop binnen bij ‘Laantje’ in de Hoofdstraat in Santpoort-Noord.

 
DSC01935
 

Beplantingsplannen

Goed gekozen beplanting maakt dat er elk seizoen iets te zien en te beleven valt in uw tuin, op uw dakterras of balkon. Fris groen en vrolijke of pastelkleuren in het voorjaar en de zomer, verdiepende tinten in het najaar en daartussen een variatie aan wintergroene planten die zelfs in het koudste seizoen voor een levendige tuin zorgen.

Bent u tevreden over de indeling van uw tuin, maar schort het aan een goede beplanting? Of zijn bepaalde planten of heesters door ouderdom aan vervanging toe? Bel dan naar ‘Laantje Tuinen’ voor een afspraak of kom een kop koffie of thee drinken bij ‘Laantje’.

 
IMG_0139
 

On the spot tuinadvies

Vaak komt het voor dat slechts een stukje van de tuin niet naar de zin is. Een gedeelte dat niet goed past in het totaalbeeld of een plek waar tot nu toe maar niets wilde groeien. Dit laatste komt bijvoorbeeld nogal eens voor bij tuinen die te maken hebben met zeewind. Ook dan komt Lany van ‘Laantje Tuinen’ graag langs om ter plekke advies te geven.