Besloten gebruik

Wist u dat wij onze locatie ook gebruiken voor privé high teas, dinners, feestjes, vergaderingen en andere aangelegenheden?!

Gebruik voor bedrijven

Ook voor bedrijven stellen wij onze locatie ter beschikking. Teambuilding, bijeenkomsten, vergaderingen, presentaties, de gehele locatie kan gebruikt worden zoals u wenst. Heeft u liever niet dat ons personeel aanwezig is?! Dit is geen probleem, dan laten wij gewoon de drankjes en hapjes voor u achter en wij komen terug op een afgesproken tijdstip.

Gebruik voor particulieren

Bij Laantjes Lekkers is heel veel mogelijk! Buiten openingstijden kunt u met uw gezelschap de locatie gebruiken naar uw wensen. Versieren, muziek, zitten, staan, dansen, alles is mogelijk! In overleg kunnen wij drankjes, hapjes, high teas of diner voor u realiseren, geheel in uw smaak en sfeer.

Naast het geven van feestelijke aangelegenheden staan we u uiteraard ook graag bij in geval van een condoleance. Koffie, taart, sandwiches, wat u wenst is mogelijk.

Gebruik per uur

Tot slot is onze locatie ook te gebruiken voor onder andere workshops of trainingen. Wij vragen hiervoor een bijdrage per uur. De hoogte van het uurtarief hangt af van de eventuele afname van drankjes en/of hapjes.

Stuur ons een email, bel ons of loop even binnen om de vele mogelijkheden te bespreken.